«Από τα καλύτερα μας παιχνίδια»

Την άποψη ότι ο Άρης έκανε ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια εξέφρασε ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος στους εκπροσώπους του τύπου, αφού ο Αναστόπουλος δεν καταδέχεται να κάνει δηλώσεις μετά από αγώνα Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σκέντζος :

Για τον αγώνα: «Δείξαμε ότι χρειαζόμασταν στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Μπορώ να πω, ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Καταφέραμε και σκοράραμε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία φάση, αλλά με δύο αντεπιθέσεις, πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών. Παρόλα αυτά, αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μεγάλο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη σε σύγκριση με προηγούμενα ματς: «Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στην συνέχεια, θα δείξουμε ακόμα καλύτερα στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Άρης: «Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ. Ο αντίπαλος έκανε μόνο δύο αντεπιθέσεις και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σιδηροκάστρου : «Είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Κοιτάξαμε όμως να είναι βρεγμένο, κουρεμένο, ώστε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.