Ο Ηρακλής σε όλη την Ελλάδα!

Σε ειδική εκδήλωση θα σφραγιστεί αύριο η πρωτοποριακή συνεργασία των κυανόλευκων με την COSMOS DIGITAL, η οποία θα “παίζει” Ηρακλή σε 75 σημεία της χώρας!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας (Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Τσότρας και Καρασαλίδης) θα βρεθούν τη Δευτέρα το πρωί στις 11 στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου θα πραγματοποιηθεί event που διοργανώνει η ΠΑΕ Ηρακλής σε συνεργασία με την Cosmos Digital και αφορά την οθόνη που έχει στηθεί, όπως και σε άλλα 74 σημεία της Ελλάδας.

Σε μία καινοτόμα για το χώρο του ποδοσφαίρου κίνηση, ο “Γηραιός” συμφώνησε με  μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της εφαρμογής της τεχνολογίας στον τουρισμό και τη διαφήμιση, την COSMOS DIGITAL, ώστε να εγκαταστήσει σε συνολικά 75 σημεία στην Ελλάδα (26 αεροδρόμια καθώς και 49 ακόμα σημεία σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ρόδο) ειδικά τερματικά μέσα από τα οποία όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν υλικό που αφορά την ομάδα.

Επισκέπτες και περαστικοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα τερματικά ώστε να μάθουν για την ιστορία του Ηρακλή, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ή ακόμη και να αγοράσουν εισιτήρια.