Δεν έχει ματς, έχει μεταγραφές

Και ξαφνικά κι αφού το πρωτάθλημα σταμάτησε λόγω Εθνικών ομάδων και ξέσπασε η μεταγραφολογία, ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε την αγορά της Σλοβενίας ή μάλλον, μάνατζερ τον εμπλέκουν σ΄ αυτήν.

Από το καλοκαίρι είχε προκύψει ενδιαφέρον για τον 21χρονο Σποράρ, τον σέντερ φορ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, που δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Άλλωστε, απ΄ ότι φανηκε στο τέλος Αυγούστου, ο Άρνεσεν κι ο Τούντορ δεν καίγονταν να πάρουν σέντερ φορ, μέχρι που 1η Σεπτεμβρίου ήρθε ο Μπερμπάτοφ, που ήταν επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Σποράρ εμπλέκεται πάλι σε μεταγραφικά σενάρια με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 15 γκολ σε 15 αγώνες στην Σλοβενία. Αριθμοί, πάντως, που δεν συγκινούν τον Σρέτσκο Κάτανετς, που στην Εθνική προτιμά τον 39χρονο Νοβάκοβιτς, που παίζει τελευταία στην Ιαπωνία.

Εσχάτως ήρθε στην επικαιρότητα και το όνομα του Μίραλ Σάμαρτζιτς, του 29χρονου Σλοβένου στόπερ, που παίζει στην Ριέκα στην Κροατία. Σ΄αυτήν, από την οποία ο ΠΑΟΚ αγόρασε το καλοκαίρι τον Λέοβατς με περίπου 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Σάμαρτζιτς έπαιζε στην Μάριμπορ, το 2010 πήγε στην Μολδαβία, όπου έπαιξε 4,5 χρόνια στην Σερίφ Τιρασπόλ και για δεύτερη χρονιά βγάζει το ψωμί του στην Ριέκα της Κροατίας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα, οπότε αν ο Άρνεσεν τον ήθελε, θα έπρεπε να τον αγοράσει.

Δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα πάει σε τέτοιες αγορές τον Ιανουάριο…

Ο Τούντορ έχει ζητήσει έτοιμους, έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Τα λαχεία και οι ακριβοί νεαροί, είναι για το καλοκαίρι.