Νέος χορηγός για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Την έναρξη της συνεργασίας της με την ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ, την αποκλειστική αντιπρόσωπο του ιταλικού οίκου Caffe’ Molinari στην Ελλάδα ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η εταιρεία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ ως Επίσημος Υποστηρικτής για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ ιδρύθηκε το 1994, έχει έδρα στην Αθήνα, ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ένα δυναμικό υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Αντικείμενό της είναι η αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία στη χώρα μας των προϊόντων του διάσημου ιταλικού οίκου Caffe’ Molinari, καθώς και άλλων οίκων του εξωτερικού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της στην αγορά HoReCa.

Το brand Caffe’ Molinari είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα, γεγονός που οφείλεται τόσο στην απαράμιλλη ποιότητα όσο και στην ευρεία γκάμα προϊόντων. Η χαρακτηριστική γεύση του γνήσιου Εspresso Molinari, με το πλούσιο άρωμα και το γεμάτο σώμα, εγγυάται μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σοκολάτα ζεστή και κρύα, καφές φίλτρου, Dolcino Freddo, ζεστό και κρύο τσάι, αρωματικά σιρόπια κ.α. συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα προϊόντων της ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ.

Απόλυτη προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο εμπορευμάτων όσο και σε επίπεδο service. O συνεχής έλεγχος των προϊόντων, η παρακολούθηση των νέων τάσεων της αγοράς, η σταθερή ποιότητα και η ποικιλία, συνοδεύονται από άμεση παράδοση, πλήρεις λύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού, εξειδικευμένο service και συνεχή υποστήριξη από το τμήμα πωλήσεων, καθιστώντας την ΤΖΕΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ μια από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες στο χώρο της.