Φοφόνκα: “Μεγάλο ταλέντο ο Ντεφεντερίκο”

Ο Έντερσον Φοφόνκα φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” όπου μίλησε για τον Ντεφεντερίκο που έχει προταθεί στον Ηρακλή αλλά και για το αν θα βοηθήσει ο ίδιος τον “Γηραιό” από κάποιο πόστο.

Για τον Ντεφεντερίκο είπε: «Τα πήγε πολύ καλά μέχρι που πήρε μεταγραφή στην Κορίνθιανς. Είναι μεγάλο ταλέντο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πήγε καλά στην Κορίνθιανς. Είχε κοστίσει 4 εκατ. δολάρια στην βραζιλιάνικη ομάδα αλλά δεν έπιασε και γύρισε στην Αργεντινή. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε μπροστά.»

Για τα καλά στοιχεία του Αργεντίνου: «Είναι γρήγορος, παίζει δεκάρι και στα αριστερά αλλά έχω άποψη κυρίως για πριν έξι χρόνια. Έπαιξε πολλά παιχνίδια στην Κορίνθιανς αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε. Έτσι είναι όμως οι μεταγραφές, έχουν ρίσκο.»

Για το αν θα τον πρότεινε στους κυανόλευκους: «Αν κάνει τα μισά από αυτά που έκανε τότε ίσως μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι 26 χρονών, είναι μικρός ακόμα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.»

Για το σενάριο που κυκλοφόρησε για το ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο, δεν ισχύουν αυτά που γράφουν. Του έχω τηλεφωνήσει αλλά δεν μου απάντησε. Αν θέλει ο πρόεδρος μπορεί να με βρει, εγώ δεν είμαι μάνατζερ να φέρνω παίκτες και να παίρνω λεφτά».