Άσχημα νέα για Βίτορ!

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Μιγκέλ Βίτορ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Η μέρα αφιερώθηκε στην τακτική και στην ανάλυση του αγωνιστικού σχεδίου σε άμυνα και επίθεση για το ματς της Κυριακής.

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Ρόμπερτ Μακ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γήπεδο και τρέξιμο. Ο Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Λέοβατς ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ Κάτσε και Γκολάσα προπονήθηκαν με την ομάδα χωρίς πρόβλημα.

Ο Χάρης Χαρίσης και ο Ρικάρντο Κόστα ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει το μεσημέρι της Πέμπτης και θα προπονηθεί αμέσως μετά.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Σε όλες τις ασκήσεις υπήρξαν συγκεκριμένες εντολές ανάπτυξης, κυκλοφορίας και αμυντικής συμπεριφοράς, ενώ η προπόνηση τελείωσε με διπλό στο μισό γήπεδο.