Υμνεί αυτόν, που έκανε αλλαγή!

Είναι γνωστό εδώ και 2-3 μέρες ότι ο Ηρακλής ενδιαφέρεται για έναν Αργεντίνο, που παίζει στην Εσκίσεχίρσπορ, τον Ματίας Ντεφεντερίκο. Είναι ένας 27χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει και στις τρεις θέσεις στο 4-2-3-1, πίσω από τον φορ), ο οποίος έχοντας παίξει σε Ουρακάν, Κορίνθιανς,, Ιντεπεντιέντε και Νουέβα Σικάγο, πήγε το καλοκαίρι στην Τουρκία, για να παίξει στην ομάδα του Εσκισεχίρ, στην οποία ήταν προπονητής μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η Μέτροσπορ φιλοξενεί σήμερα μία δήλωση του Γερμανού προπονητή της Εθνικής, για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

«Ο Ντεφεντερίκο μπορεί να φαίνεται ένας μικρόσωμος ποδοσφαιριστής, όμως είναι πραγματικά ένας παίκτης ιδιαίτερα ευέλιγκτος και γρήγορος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλής τεχνικής κατάρτισης» ήταν τα λόγια του Σκίμπε, για έναν παίκτη, που μόνο δύο φορές άφησε 90 λεπτά στο γήπεδο!

Υπό την τεχνική ηγεσία του Σκίμπε, ο Ντεφεντερίκο έπαιξε και στα 7 παιχνίδια της τουρκικής ομάδας. Στα δύο έπαιξε 90 λεπτά, σε άλλα τρία ξεκίνησε και αντικαταστάθηκε και στα άλλα δύο, μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την φυγή του Σκίμπε, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν, στα δύο μπήκε αλλαγή για λίγα λεπτά, στο τρίτο δεν ήταν στην αποστολή και στο τέταρτο, έπαιξε 88 λεπτά.

Το συμβόλαιο τυου Αργεντίνου τελειώνει το 2018, αλλά η Εσκισεχίρσπορ είναι ουραγός (έχει 8 σερί ήττες) και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.