Μπέρδεψε τα αθλήματα ο Πέτρογλου

Ο βολεϊμπολίστας του Δικεφάλου Πέτρος Πέτρογλου, διεκδικεί χρήματα από το βόλεϊ του Ηρακλή μέσω του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Η Ε.Ε.Α. συνεδρίασε σήμερα και η ανακοίνωσή της προκάλεσε απορίες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την ΓΓΑ, στην σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε μεταξύ αλλων η “Αίτηση του αθλητή Πέτρου Πέτρογλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908″.

Ο Πέτρογλου είναι βολεϊμπολίστας, γιατί ζητά χρήματα από την ποδοσφαιρική ομάδα;

Ο συγκεκριμένος αθλητής είχε παίξει στον Ηρακλή τη σεζόν 2007-08 και φεύγοντας δεν εξοφλήθηκε.

Όταν αποφάσισε να κινηθεί νομικά, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή έπαιζε με το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη στην Δ’ Εθνική. Υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη έπαιζε τότε και το βόλεϊ του Ηρακλή. Έτσι έγινε το μπέρδεμα, και ο Πέτρογλου βρέθηκε να ζητά χρήματα από την ΠΑΕ “ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908”, η οποία, ωστόσο, δεν έχει σχέση με τον τότε Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Η νέα ΠΑΕ, φέρεται μην έχει ακόμη σχέση με τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, και μάλιστα όπως δήλωσε το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, το ερασιτεχνικό σωματείο που σχετίζεται με την σημερινή ΠΑΕ Ηρακλής, έχει έδρα στην Κατερίνη, γι΄ αυτό και οι ακαδημίες του Ηρακλή, παίζουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ με ειδική άδεια από την ΕΠΣ Πιερίας.