Τα είπαν για μεταγραφές Άρνεσεν και Τούντορ

Σχεδόν 40 μέρες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ αρχίζει να φορτσάρει για τις χειμερινές του μεταγραφές…

Ο Φρανκ Άρνεσεν επέστρεψε από την Δανία, χθες δεν πήγε στην προπόνηση γιατί είχε αρκετά θέματα να λύσει στα γραφεία, και το βράδυ είχε μια συζήτηση με τον Ιγκόρ Τούντορ. Οι δυο τους τα έβαλαν κάτω και συζήτησαν με λεπτομέρειες τα μεταγραφικές θέματα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετέφερε στον Δανό τις σκέψεις του επισημαίνοντας το που κατά την άποψή του πρέπει να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα του και περιμένει τις κινήσεις του Άρνεσεν. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν δημιουργικό χαφ, είναι γνωστό ότι χρειάζεται κι έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα ψάξει και για σέντερ φορ. Αν δηλαδή, ζήτησε και τέτοιον ο Τούντορ.

Χθες προέκυψαν πληροφορίες που θέλουν και τον Φακούντο Περέιρα να θέλει να επιστρέψει μια ώρα αρχύτερα στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν του αρέσει η ποδοσφαιρική περιπέτεια στην Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν. Ο Αργεντίνος, που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, φέρεται να θέλει να γυρίσει τον Ιανουάριο και γι΄ αυτό θα έρθει ο μάνατζέρ του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Τούντορ τον έχει στα πλάνα του.

Σε ότι αφορά τον κεντρικό αμυντικό, στην Κροατία ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πράγματι για τον 28χρονο στόπερ της Ριέκα, Μίραλ Σάμαρτζιτς, με τους αξιωματούχους της ομάδας της Δαλματίας να τονίζουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά… θα το δουν.

Ο Άρνεσεν έχει κάνει βέβαια την προεργασία του για τις θέσεις, που χρειάζεται παίκτες, έχει εντοπίσει στόχους και όπως έκανε και το καλοκαίρι, περιμένει κάποιες υποθέσεις να “ωριμάσουν”, για να κάνει τις τελικές επιλογές του.

Μετά και τη χθεσινή συνάντησή του με τον Τούντορ, ο Δανός θα έχει σήμερα – αύριο μια συνάντηση και με τον Ιβάν Σαββίδη για να μπουν και στο… ζουμί της υπόθεσης, καθώς είναι σαφές ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς την τελική έγκριση της ιδιοκτησίας.

Πηγή : Livesport