Στηρίζουμε τους φίλους του Πέτρου (Video)

Το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «οι Φίλοι του Πέτρου» το οποίο και θα ασχολείται με περιπτώσεις παιδιών που πάσχουν από επιληψία και άλλες παθήσεις ξεκινάει την λειτουργία του. Πρωτοστάτης σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο Γιώργος Μπαλογιάννης.

παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού είναι υπεύθυνος επικοινωνίας σε αυτή τη προσπάθεια ενώ είναι και ο πρόεδρος του Δ.Σ. στο σωματείο που ιδρύθηκε.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Το μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία ” ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ”, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής  επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις ή πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις και τις οικογένειές τους, σας καλεί στην πρώτη συνάντηση-γνωριμία, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.,

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας».

Δείτε ένα βίντεο με την συνέντευξη του Γιώργου Μπαλογιάννη για το θέμα