Αποστολή με επιστροφή για ΠΑΟΚ!

Μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό μια εκ των εκπλήξεων της προετοιμασίας επιστρέφει και στις αποστολές. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Μυστακίδη που συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ιγκόρ Τούντορ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αύριο το μεσημέρι.

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

 

Το πρόγραμμα γι’ άλλη μια φορά περιείχε πολύ τακτική ως μια προσομοίωση των συνθηκών του ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Παράλληλα, οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα με τον Πάολο Αρτίκο, ενώ το… μενού είχε και παιχνίδια αποφόρτισης με κυκλοφορία της μπάλας με τα χέρια.

Ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ο Μάριν Λέοβατς ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε θεραπεία και ποδήλατο και ο Ρικάρντο Κόστασυνέχισε μετεγχειρητική θεραπεία. Το απουσιολόγιο συμπληρώνεται με το όνομα του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα .

Οι 18 παίκτες που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 09:00 το πρωί της Κυριακής (22.11) στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να μεταβούν από εκεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Όλσεν , Γλύκος , Μαλεζάς ,Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Γκολάσα , Κάτσε , Σάμπο , Τζιόλης ,Τσίμιροτ , Πέλκας , Μακ , Μυστακίδης , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Αθανασιάδης ,Μπερμπάτοφ .