«Δουλεύουμε για να λύσουμε τα προβλήματα»

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του μίλησε ο Στέλιος Μαλεζάς στην κάμερα της Nova. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά δήλωσε τα εξής:

«Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε να κερδίσουμε αρκετά παιχνίδια μας προβληματίζει και δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για να το αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες» .

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός της ομάδας:

«Το ότι δεν κερδίζουμε. Από κει πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και πάνω εκεί δουλεύουμε για να λύσουμε τα όποια προβλήματα έχουμε και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα» .

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί:

«Εκεί που πρέπει να μείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε είναι στο πως θα χτιστεί μία ομάδα, τόσο για την φετινή σεζόν που δεν έχει τελειώσει ακόμα όσο και το μέλλον. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Χρειάζεται υπομονή γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε αν θέλουμε να πετύχουμε» .

Για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν ώστε να εξελιχθεί αυτή η ομάδα:

«Χρειάζεται ένας σταθερός προπονητής με ένα πλάνο που θα λειτουργήσει, ώστε πάνω σε αυτούς τους δύο παράγοντες να χτιστεί κάτι καλό» .

Για το πως υπολογίζουν την πρόοδο της ομάδας, πέρα από τα αποτελέσματα:

«Περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα προόδου αλλά αυτή την περίοδο, όπως συμβαίνει και σε όλα τα projects υπάρχει μία στασιμότητα. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε. Θα πρέπει να δούμε ποια βήματα δεν κάναμε μέχρι τώρα σωστά ώστε να τα διορθώσουμε και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Το να αντιμετωπίζεις μία πρώην ομάδα σου δεν είναι και το ότι καλύτερο. Αυτό όμως που πρέπει να κάνω εγώ είναι να βοηθήσουμε την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους. Μας λείπουν πολύ» .

Για την αμυντική γραμμή της ομάδας και τους τραυματισμούς:

«Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν λείπουν πολύτιμοι παίκτες. Όσοι παίξουμε θα φροντίσουμε να αναπληρώσουμε το κενό των υπολοίπων και θα αποδείξουμε και πράγματα για τον εαυτό μας αλλά και σε όλους τους άλλους» .

Για το που πιστεύει κατά την γνώμη του ότι θα κριθεί ο αγώνας της Κυριακής:

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Στο ποδόσφαιρο πλέον όλοι γνωρίζουν τα ατού των αντιπάλων, οπότε ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι» .