Ο Θεοδωρίδης θέλει να πάρει τον ΟΣΦΠ και να φύγει (vid)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του στη NOVA επεσήμανε ότι το ματς δεν πρέπει να διεξαχθεί, λόγω των φωτοβολίδων που πετάχθηκαν στους παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο προβλέπεται από τη σχετική οδηγία του υπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά:

«Είναι πρωτοφανή πράγματα αυτά, είναι σαφής ο κύριος Κοντονής. Δεν γίνεται το παιχνίδι! Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι σε ζούγκλα. Δεν θα τους περάσει! Ήταν μαζί ο τέταρτος διαιτητής, ο κύριος Κουκουλάκης, έκαψαν του Φινμπόγκασον το χέρι. Το ίδιο και τον Μιλιβόγιεβιτς, τους μάζεψα και τους έβαλα μέσα.

Είναι σαφής ο κανονισμός, κατευθυνόμενες φωτοβολίδες, τελείωσε το θέμα! Μου φαίνεται υπάρχουν και σε φωτογραφίες. Λοιπόν κύριοι, εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ελπίζαμε στο φιλότιμο, ώστε να γίνει ένα αντρικό, ωραίο παιχνίδι σε στιλ Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυστυχώς δεν το θέλετε έτσι το πρωτάθλημα, το θέλετε με άλλους τρόπους! Σας το χαρίζουμε! Θα αποφασίσει ο διαιτητής, αλλά εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε σε ζούγκλα»!