Πρίφτης: «Ανεπίτρεπτα τα λάθη μας»

 

Θέμα ανάλυσης ήταν στην αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου τα 22 λάθη του Άρη στο ματς απέναντι στην Καβάλα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: «Η Καβάλα μας προβλημάτισε κι έπαιξε πολύ καλά. Τουλάχιστον είχαμε καλή αμυντική παρουσία, κάνοντας καλό δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο.

Για μας τελείωσε αυτό το παιχνίδι, έχουμε αύριο προπόνηση και η ζωή συνεχίζεται με διαδοχικά παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα, μακάρι να σωθεί. Έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο και με την ομάδα και με την πόλη.

Όσον αφορά τα 22 λάθη μας, η Καβάλα μας προβλημάτισε, ενώ ήμασταν κι εμείς επιπόλαιοι ιδίως στο ανοικτό γήπεδο.

Θα μπορούσαμε να έχουμε 15 πόντους περισσότερους. Κάναμε λάθη που είναι ανεπίτρεπτα, τουλάχιστον τα οκτώ από τα 22 για να είμαι και επιεικής όπως και τα 20 άστοχα τρίποντα είναι άσχημο νούμερο.

Είναι θετικό ότι κρατήσαμε μέσα από την άμυνα στις κακές περιόδους που είχαμε μέσα στο ματς.

Δεν πιστεύω ότι έχουμε το μυαλό μας στο ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ, ίσως παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, στην έδρα της που είναι σκληρή έδρα.

Δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΚ, κοιτάμε ένα ένα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε άλλωστε και αυτού του είδους η ομάδα, να μην κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, θεωρώ ότι ο Άρης είναι ιδιαίτερη ομάδα. Η ομάδα απευθύνεται στον κόσμο της, ο κόσμος ανταποκρίνεται και έρχεται να μας βοηθήσει.

Πέρυσι και φέτος η βοήθειά του είναι μεγάλη. Είναι σημείο αναφοράς για την προσπάθειά μας ο κόσμος. Είναι σημαντικό ότι έρχεται εδώ και αποτελεί τον έκτο παίκτη μας. Είναι πολύ καλός συμπαίκτης ο κόσμος της ομάδας».