«Να βάλουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από τους εαυτούς μας»

Βραβεύτηκε ως mvp της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (0-0), εκθειάστηκε από τον Ιγκόρ Τούντορ, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, όμως ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν είχε καμία διάθεση για δικαιολογίες στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τις ευθύνες που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του: «Έχουμε ευθύνες φυσικά. Παίζουμε στον ΠΑΟΚ και κάνουμε πρωταθλητισμό. Πρέπει να έχεις ευθύνες από μόνος σου. Όταν δεν κερδίζεις το παιχνίδι ακούγονται γιουχαΐσματα από τον κόσμο».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν είχαμε αρκετά πράγματα στο σημερινό παιχνίδι. Δε διασπάσαμε την άμυνα του Παναιτωλικού. Είμαστε πραγματικά αδικαιολόγητοι…»

Για αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Τρίπολη: «Δεν ξέρω ακριβώς αν άλλαξε κάτι. Σήμερα δεν υπήρχε κάποιοι ιδιαίτερο πείραμα. Δεν είχαμε δικαιολογία ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Το σύστημα, που λέτε κι εσείς, ήταν το ίδιο. Κάναμε μια κακή εμφάνιση απέναντι σε έναν υποτίθεται αδύναμο αντίπαλο».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Στα εύκολα όλα είναι καλά. Όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα, εκεί πρέπει ο καθένας μας να δείξει την αξία μας και την προσωπικότητα του. Δε σκέφτομαι αρνητικά. Σκέφτομαι θετικά. Δε γίνεται να λέμε ότι γυρνάει μια αρνητική κατάσταση, πρέπει να τα γυρίσουμε. Πρέπει ο καθένας βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και να βρούμε τον τρόπο να το γυρίσουμε».