«Αστακός» η Τούμπα

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα, μετά από σχετική οδηγία της UEFA.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι “θορύβησαν” την UEFA η οποία έστειλε οδηγίες για εξτρά μέτρα ασφαλείας στους αγώνες στους Europa League. Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά με ανακοίνωσή της από τον κόσμο που θα βρεθεί την Πέμπτη στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Καμπάλα να έρθει στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας κατόπιν σχετικής πανευρωπαϊκής οδηγίας της UEFA μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και της εντατικοποίησης του ελέγχου, παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν  όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Τούμπα προκειμένου να μην καθυστερήσει η είσοδό τους στο γήπεδο».

Στο μεταξύ χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι από σήμερα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς με την Καμπάλα. Οι κάρτες θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας από σήμερα μέχρι την Τετάρτη από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και την Πέμπτη από τις 09.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι κάρτες ακόμη θα πωλούνται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour και καταστήματα “Γερμανός”. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

 

Θύρα Τιμή
1 €40
2, 3 €30
5, 6 €15
4, 4α €10
7 €10
€15
VIP 3ου: €70
VIP 4ου: €70