Οι παίκτες της Ρεάλ οδηγούν τον Μπενίτεθ στην έξοδο

Η τεσσάρα από τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπερναμπέου», φαίνεται ότι αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι ο Ισπανός τεχνικός μετράει πλέον αντίστροφα για να κουνήσει… μαντήλι στους «μερένχες». Το πότε ακριβώς θα φύγει δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά, πιθανότατα όταν βρεθεί κι ο κατάλληλος διάδοχος, ωστόσο ενδεικτικά για το κλίμα που επικρατεί στη Ρεάλ, είναι κι όσα βγαίνουν προς τα έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, τα οποία έχει χάσει για τα καλά ο Ράφα.

Οι παίκτες της Ρεάλμ δεν τον θέλουν πλέον όπως σημειώνει ο ισπανικός Τύπος, προεξάρχοντος βέβαια του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο ήδη υπάρχουν εδώ και καιρό οι σχετικοί «ψίθυροι».

Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι φέρονται να του έχουν βγάλει και «παρατσούκλι», μιας και τον φωνάζουν ειρωνικά «Ο 10 (σ.σ. Το δεκάρι)». Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι δεν μπορεί να δίνει οδηγίες σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης ένας προπονητής που σαν ποδοσφαιριστής δεν είχε κάτι τίποτα ιδιαίτερο στην καριέρα του. Κάτι ανάλογο βέβαια συνέβαινε και με τον Μουρίνιο, αλλά προφανώς κανείς δεν μπορούσε να «κουνηθεί» στον Special One, ασχέτως των κακών σχέσεων που υπήρχαν με ορισμένους μετά από ένα διάστημα.