Ζέκα:«Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει αποφάσεις»

Μήνυμα προς τις ελληνικές Αρχές να πάρουν δραστικές αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά και προς τους ταραξίες ότι είναι απέναντι από τα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, έστειλε με δηλώσεις του ο Ζέκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στη «Record», τόνισε: «Έμοιαζε σαν ένα σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες. Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη μία για πάντα. Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα οι φωτοβολίδες βρήκαν τους Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς. «Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι ότι οι οπαδοί θα πάνε στο δικαστήριο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και ελπίζω να υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι στα γήπεδα», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος άσος του Παναθηναϊκού.