«Θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ»

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο «Παλατάκι» για ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Eurocup, τον αγώνα με την πρωτοπόρο του ομίλου Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει και την πορεία του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση και ο άμεσο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, προπονητής Παντελής Μπούτσκος γράφει στο paokbc.gr για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης και τις ιδιαιτερότητές του…

«Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, μία ομάδα που είναι αήττητη στην ιδιαίτερα απαιτητική Βαλτική Λίγκα, μπροστά ακόμη κι από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Lokomotiv Kuban και Khimki.

Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού, είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πλέον όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία.

Βέβαια η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ενός αθλητή και θέλουμε καταρχήν όλους τους παίκτες μας υγιείς και έτοιμους να μπουν στη μάχη. Επίσης, ειδικά μετά την τελευταία δοκιμασία που πέρασε όλη η ομάδα μας, θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, ώστε να γεμίσουν τη δεξαμενή της ενέργειας και να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα».

πηγή:paokbc.gr