Βολές Αλεξίου για τη διαιτησία

Ο Αλέξης Αλεξίου θεωρεί πως η διαιτησία στέρησε από τον Απόλλωνα 1926 τη δυνατότητα να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής. Μετά το εύκολο πέρασμα από την Καβάλα και τη νίκη με 3-0, ο Ελληνας προπονητής μίλησε κατά της διαιτησίας υποστηρίζοντας πως «Δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια μας στέρησαν τη νίκη».

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα:

«Ηρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε ένα παιχνίδι ελεύθερα. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά στο β` γύρο παίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που είδατε και εσείς. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Το παιχνίδι δίκαια το κερδίσαμε. Νομίζω ότι στο β` γύρο έχουμε αδικήσει πολύ τον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αν δεν υπήρχε η διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, ο Απόλλων θα ήταν στην τετράδα. Δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια μας στέρησαν τη νίκη. Εμείς δημιουργούμε μια καινούρια ομάδα στο β` γύρο , προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα».

Τέλος ευχήθηκε στην Καβάλα να βρει το δρόμο της και να ξεπεράσει τα προβλήματά της:

«Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας και είναι λυπηρό να βλέπω αυτή την ομάδα, να βρίσκεται στα κάτω της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει βγάλει πολλούς παίκτες. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Δυστυχώς βλέπω την Καβάλα και είναι κρίμα να πέσει κατηγορία. Εύχομαι γρήγορα στην πόλη να δραστηριοποιηθούν και να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Είναι κρίμα για το σύλλογο».