Τι συμβαίνει στο Βέροια – Ηρακλής;

Όχι και τόσο συνηθισμένη η στοιχηματική συμπεριφορά στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, αλλά η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι απλή : Ότι συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι, που ο κόσμος πιστεύει πολύ στη νίκη μιας ομάδας. Πέφτει η απόδοση της νίκης.

Φαίνεται πως ο κόσμος έχει προτιμήσει τον άσο της Βέροιας, με αποτέλεσμα η απόδοση να γκρεμοτσακιστεί, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δύο ομάδες, που είναι κοντά στη βαθμολογία.

Πριν το παιχνίδι, οι αποδόσεις στο παιχνίδι Βέροια – Ηρακλής ήταν αυτές :

veroia3

O άσος της Βέροιας παίζονταν σε απόδοση 2,00 πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι, η απόδοση του άσου άρχισε να πέφτει.

Έτσι, γύρω στο 15′ αλλά και μέχρι το 30′, η απόδοση του άσου έπεσε στο 1,44

στην Sportingbet

veroia2

αλλά και στην bet365

veroia1

Άλλες εταιρίες, όπως η Mybet, επέλεξαν να βγάλουν το παιχνίδι από τον Live στοιχηματισμό.

Για να πέφτουν τόσο πολύ οι αποδόσεις του άσου, πάει να πει ότι οι παίκτες του στοιχήματος πιστεύουν πολύ στη νίκη της Βέροιας, μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι.

Γύρω στο 35′, εξακολουθούν οι παίκτες του στοιχήματος να πιστεύουν πολύ στη νίκη της Βέροιας και καθόλου σε νίκη του Ηρακλή.

Η απόδοση στον άσο παραμένει κολλημένη στο 1,44 ενώ ανεβαίνει στο 11 και στο 12 η νίκη του Ηρακλή, με το διπλό να ανεβαίνει συνεχώς.

ver1 ver2