Αν άρχιζαν τα πλέι οφ σήμερα

Η ήττα του Ηρακλή από την Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε βαθμούς στους αντιπάλους του, ενώ στο Νότιο όμιλο οι ισοπαλίες στα ματς των ομάδων της κορυφής δεν άλλαξαν την κατάσταση.

Μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής έχουν ξεκαθαρίσει οι πέντε από τις οκτώ θέσεις των πλέι οφ και την τελευταία αγωνιστική θα γίνει πραγματική μάχη για τις άλλες τρεις θέσεις. Είναι γνωστό πως ο Ηρακλής με νίκη επί της Ζακύνθου θα είναι σίγουρα μέσα στην τετράδα και δεν θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο Νότιο όμιλο Ολυμπιακός Βόλου και Χανιά έχουν εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ και απομένουν δύο εισιτήρια για τρεις ομάδες με το ματς ανάμεσα στον Φωστήρα και στον Ηρακλή Ψαχνών να κρίνει τα πάντα. Η ομάδα που θα κερδίσει, εξασφαλίζει την είσοδο στην τετράδα, ενώ για την ομάδα της Εύβοιας αρκεί και η ισοπαλία. Ο Παναιγιάλειος με νίκη επί της Επισκοπής μένει στην τετράδα, ενώ μπορεί να τον βολέψει και η ισοπαλία, αλλά και η ήττα, ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών.

Αν άρχιζαν τα πλέι οφ σήμερα η βαθμολογία και οι 8 ομάδες θα είχαν ως εξής:

1. Κέρκυρα 6β.
2. Ολυμπιακός Βόλου 6β.
3. Νίκη Βόλου 2β.
4. Αιγινιακός 1β.
5. Χανιά 1β.
6. Ηρακλής 0β.
7. Ηρακλής Ψαχνών 0β.
8. Παναιγιάλειος 0β.