Κάλεσμα Ιβάν σε Κούδα

Συνάντηση με τον Γιώργο Κούδα είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης…

Οι δυο τους τα είχαν πει και παλιότερα και μάλιστα είχαν παρακολουθήσει μαζί με το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ από την προεδρική σουίτα της Τούμπα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάλεσε τον Κούδα, που σήμερα έκλεισε τα 69 του χρόνια, και συζήτησαν για τον ΠΑΟΚ, και φέρεται να του ζήτησε να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα, που ταλανίζεται αυτή την εποχή.

«Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Σαββίδη και μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης. Ο χρόνος του ήταν περιορισμένος γιατί έπρεπε να πάει στο γήπεδο. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί είχα μια υποχρέωση στο σπίτι. Κάναμε μια ωραία συζήτηση, θα επανέλθουμε, μου είπε «σε θέλω κοντά», του είπα «εγώ ήμουν πάντα κοντά». Απλά από αυτό το «σπίτι» μου έκαναν μία «έξωση» και περίμενα κάποια στιγμή ό νέος ιδιοκτήτης να με καλέσει και να με ρωτήσει το γιατί. Φαίνεται ότι ο άνθρωπός έχει όραμα, ιδέες και την οικονομική δυνατότητα να τις πραγματοποιήσει, αρκεί να κάνει σωστές επιλογές», είπε ο Γιώργος Κούδας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Οι δυο τους φαίνεται πως θα έχουν ένα ραντεβού ακόμη και από τον Κούδα και ενδεχομένως θα του ζητήσει να βοηθήσει ως σύμβουλος.

Αυτή την εποχή, άλλωστε, πολύς κόσμος δραστηριοποιείται στον ΠΑΟΚ, που ελάχιστη σχέση έχει με τον σύλλογο και τις ιδιαιτερότητές του.