Ο Βιεϊρίνια… συμβουλεύει τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Μόναχο με την Μπάγερν και η λογική λέει ότι οι ελπίδες που έχει για κάτι καλό είναι ελάχιστες.

Το τι εστί Μπάγερν, γνωρίζει πολύ καλά ο Βιεϊρίνια, ο οποίος σε συνέντευξή του, έδωσε συμβουλές για το πως θα πρέπει να παίξοπυν οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στην «Real News»:

«Δεν χωράει συζήτηση ότι η Μπάγερν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα πλήρες σύνολο, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες του τις γραμμές. Εδώ στη Γερμανία συνηθίζουμε να λέμε πως ο Λεβαντόφσκι είναι on fire, δηλαδή καυτός, αλλά δεν είναι μόνο εκείνος που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα αυτή αναπτύσσεται γρήγορα και με ομαδικό πνεύμα, ενώ οι πλάγιοί της είναι κίνδυνος-θάνατος και θέλουν μεγάλη προσοχή.

Νομίζω πως αν ο Ολυμπιακός κλειστεί πίσω περιμένοντας τους Γερμανούς, θα είναι θέμα χρόνου να δεχτεί γκολ. Το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να κάνει το παιχνίδι του με θάρρος, χωρίς άγχος και φόβο.

Από εκεί και μετά, να τους χτυπήσει στην κόντρα για ό,τι καλύτερο. Αν πάντως θα έπρεπε να διαλέξει ένα παιχνίδι για την πρόκριση, αυτό είναι με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, όπου πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στους 16 της διοργάνωσης».