«Να αποδείξουμε ότι ο Τούντορ έκανε λάθος»

Η δήλωση του Ίγκορ Τούντορ για παίκτες του ΠΑΟΚ και… μπαλέτο ήταν μέσα στο… μενού της συνέντευξης Τύπου του Παναγιώτη Γλύκου, ενόψει του αγώνα με την Γκαμπάλα. Ο έμπειρος γκολκίπερ τόνισε επίσης ότι αύριο είναι καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή…

Αναλυτικά:

Αν περνάει κρίση ο ΠΑΟΚ: «Αρχίσαμε καλά, απλά μετά από κάποια αποτελέσματα δεν θα πω ότι υπάρχει κρίση στην ομάδα. Είναι μία περίοδος που δεν έχουμε την ίδια απόδοση, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι δεν προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Νομίζω είναι θέμα χρόνου. Είναι μία ευκαιρία αύριο να κάνουμε μια νεά αρχή και με μία νίκη να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία που θα μας βοηθήσει να έχουμε θετικά αποτέλεσματα και στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα κινητρα των παικτών: «Κίνητρο σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Δεν έρχεται πάντα όμως υπάρχουν κι άλλα αποτελέσματα. Δεν θυμάμαι πόσα παιχνίδια έχουμε να γευθούμε τη νίκη. Αν έρθει θα είναι μία νίκη ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Σχόλιο για όσα είπε ο Τούντορ: «Εμένα προσωπικά και απ’ ότι γνωρίζω και συμπαίκτες μου, δεν μας έχει πειράξει καθόλου αυτό που έχει ειπωθεί. Ισα ίσα το διασκεδάσαμε. Ίσως ήταν κάτι στιγμιαίο που ανέφερε. Εμείς να αποδείξουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Να έχουμε μία απάντηση σε αυτό».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια δυναμικότητα με την Γκαμπάλα «Μιλάμε για ευρωπαϊκό παχινίδι και οι ομάδες έχουν αρκετές δυνατότητες. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι δυνατή. Θεωρώ ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο».