«Σε κάθε ματς μόνο ένα αποτέλεσμα»

Στον… χαρακτήρα που έδειξε ο Άρης, ακόμη κι όταν έμεινε με εννιά παίκτες, στάθηκε ο Ανδρέας Σκέντζος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Μπήκαμε καλά στο ματς, στα πρώτα 15-20 λεπτά. Πετύχαμε το πρώτο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα βάραινε ο αγωνιστικός χώρος, καταφέραμε όμως και σκοράραμε ξανά. Έτσι τελείωσε για εμάς το πρώτο μέρος».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ και κάπου εκεί άρχισαν τα δύσκολα για εμάς. Με την αποβολή του Ν’ Λουντουλού, μείναμε με εννιά παίκτες, ο αντίπαλος πίεζε και εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Άρης: «Ο στόχος από την αρχή είναι με όποιο αντίπαλο αν παίζουμε και με όσους παίκτες γίνεται αυτό, να κερδίζουμε. Ο Άρης έχει χτιστεί έτσι, ώστε σε κάθε αγώνα να υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Πάνω απ’ όλα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και με εννιά παίκτες, πίστεψαν στην νίκη και τα κατάφεραν».

Για αν έπρεπε να γίνει αλλαγή ο Ν’ Λουντουλού (σ.σ. αποβλήθηκε στο 70′): «Μετά το ματς, μπορούμε να πούμε πολλά…».