Σενάρια για Κάτσε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο ΠΑΟΚ εξετάζει προτάσεις πώλησης για τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Τσέλσι.

Η είδηση πως ο Έργκους Κάτσε θα αλλάξει ομάδα το καλοκαίρι του 2016, βρίσκεται ψηλά αλβανική ιστοσελίδα, που σε άρθρο της επισημαίνει πως μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Τσέλσι, που σκοπεύει να δώσει στην συνέχεια τον Αλβανό μέσο δανεικό στην Άλκμααρ, ώστε να αποδείξει αν μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται πηγές κοντά στους εκπροσώπους του μέσου του ΠΑΟΚ, υπάρχει ήδη ενεργό ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και πως ο Δικέφαλος έχει αρχίσει ήδη να διαπραγματεύεται με κάποιους από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους!

Να θυμίσουμε εδώ ότι η ρήτρα του Αλβανού μέσου ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται πως όλα δείχνουν ότι ο Κάτσε θα αλλάξει φανέλα από το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε για την Άλκμααρ (μέσω Τσέλσι) είτε για κάποιο άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Τέλος να τονιστεί ότι η θυγατρική της Τσέλσι είναι στην Ολλανδία η Φίτεσε και όχι η Άλκμααρ.