“Ο Μπάνε κάνει πραγματική εξυγίανση”

Γεμάτος από έντονα συναισθήματα και όμορφες εικόνες αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το PAOK SPORTS ARENA, ο Απόστολος Οικονομίδης. Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ τιμήθηκε από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ήρθε στο γήπεδο μαζί με τον 11χρονο εγγονό του Θεμιστοκλή στον οποίο αρκετές φορές έχει διηγηθεί ιστορίες για τον ΠΑΟΚ του παρελθόντος , για το πώς με τον ίδιο στην προεδρία η ομάδα κατάφερε να ανακάμψει μετά την συντριβή της το 1993 στο κύπελλο Πρωταθλητριών για να φτάσει στην κατάκτηση του Κόρατς το 1994.

“Ήταν όμορφα, βρέθηκα ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα, μίλησα με πολλά παιδιά από εκείνη την ομάδα, τον Γαλακτερό, τον Μπουντούρη, τον Μπαλογιάννη, τον Ρετζιά. Θυμηθήκαμε τα παλιά και ευτυχώς για όλους μας είδαμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει έστω και δύσκολα την Κηφισιά. Εύχομαι στον Μπάνε Πρέλεβιτς να είναι γερός και δυνατός και να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν πολλοί ήταν αυτοί που είχαν μιλήσει για εξυγίανση αλλά μόνον ο Πρέλεβιτς εφάρμοσε κανόνες εξυγίανσης χωρίς να παρεκκλίνει από τον αρχικό στόχο και χωρίς να παρασυρθεί. Ξέρω ότι αφιερώνει πολλές ώρες στην ομάδα, ότι επωμισθεί βάρη και αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος.

Ναι , είναι στενάχωρο να διαπιστώνεις πως ομάδες όπως η Κηφισιά έχουν πιο γεμάτο ρόστερ, δεν είναι ευχάριστο να μην μπορείς να είσαι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελες, όμως πρέπει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλά χέρια για αυτό και ευχήθηκα δύναμη στον Πρέλεβιτς. Θεωρώ επίσης πολύ σημαντική την παρουσία ενός έμπειρου τεχνικού όπως είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος”.

Πηγή : Goalnews