Ο Λίνο μπήκε με την ομάδα

Ενα ευχάριστο και δύο δυσάρεστα νέα προέκυψαν από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το καλό νέο έχει να κάνει με την επιστροφή του Αλβες Λίνο στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Τα άσχημα νέα έχουν να κάνουν κυρίως με τον  Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και τον Κώστα Κατσουράνη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε σχετικά πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε μετά το ματς με τον Εργοτέλη και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Τζαβέλλα και την απουσία του Σπυρόπουλου για μεγάλο διάστημα από τις προπονήσεις ίσως να είναι μια λύση για τον Γεωργιάδη ενόψει των δύο “κολλητών” ματς (Πέμπτη – Κυριακή) με Απόλλωνα και Καλλονή.

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί (στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου) διάστρεμμα β´ βαθμού και θα απουσιάσει για περίπου 2-3 εβδομάδες. Ο Κώστας Κατσουράνης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης, συνέχισε με θεραπείες, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης να είναι αμφίβολη. 

Καλύτερα πηγαίνει ο Κοστίν Λάζαρ, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στους προσεχείς αγώνες πρωταθλήματος, όπου οι απουσίες παραμένουν πολλές για τον ΠΑΟΚ.

Εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης την Πέμπτη (27/3) δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Βούκιτς, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Λούκας δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Λεβαδειακού.