“Τελικός με Ζάκυνθο”

Για την χθεσινή ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Ζάκυνθο μίλησε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ανδρέας Κολίτσης.

“Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι ένας τελικός. Πρέπει να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ήττα με την Καρδίτσα ήταν από τα χειρότερα αποτελέσματα που έχουμε κάνει. Πρέπει τώρα να πάρουμε μια νίκη για να σώσουμε την χρονιά” τόνισε στον “Arena FM” και πρόσθεσε: ” Όλοι οι παίκτες αναρωτιόμαστε τι φταίει. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όπως η κούραση αλλά πρέπει να βρούμε εκείνη την σπίθα που είχαμε πριν κάποιους μήνες”.

Αναφορικά με την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Ηρακλής στα πλέι-οφ είπε: “Εγώ πιστεύω πως σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα είναι πολύ διαφορετικά από το τωρινό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι καλές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουμε δείξει πως με καλές ομάδες παίζουμε και εμείς καλά. Το θέμα είναι τώρα με την Ζάκυνθο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κάποιος μου έλεγε πως θα παλεύαμε για τα πλει οφ πριν έναν μήνα θα γελούσα”.