Σκοράρει από κοντά, μακριά και τη γραμμή των ελεύθερων βολών με αξιοθαύμαστα ποσοστά. Μαζεύει ριμπάουντ, βγάζει ασίστ και πολύ τακτικά ο Οκάρο Γουάιτ προσφέρει και θέαμα με καρφώματα.
Από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος είναι ο φόργουορντ του Άρη κι εκτός από καλός χαρακτήρας, στο βιογραφικό του υπάρχει και παράγραφος σχετικά με τη μαγειρική.
Ο Γουάιτ έκανε πέρυσι το Πάσχα το τραπέζι στους Αμερικανούς συμπαίκτες του της Βίρτους Μπολόνια και μαγείρεψε ο ίδιος.
Η τάση να αναζητά νέες ευχάριστες γεύσεις δεν πέρασε απαρατήρητη από τον προπονητή του στην ιταλική ομάδα.
«Αγαπά τα ταξίδια, σε κάθε ιταλική πόλη που πηγαίναμε για αγώνα ήθελε να κάνει τη βόλτα του, να δει πράγματα, να δοκιμάσει φαγητά» είπε ο Τζιόρτζιο Βάλι, μιλώντας στο sdna.gr για τον Γουάιτ.
Φέτος στον Άρη ο Γουάιτ έχει δείξει έφεση στις γκουρμέ γεύσεις, ενώ ακόμη ουδείς έχει δεχτεί κρούση για δείπνο με πιάτα από χέρια του απόφοιτου του Φλόριντα Στέιτ και μπασκετοκουβέντα.