Το σχέδιο του Κούγια για τον Άρη

Σε δηλώσεις στον FM 100, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με παράγοντες του Άρη που τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχαν στα διοικητικά της ομάδας, προσθέτοντας πως το σχέδιό του, σε πρώτη φάση, είναι να βάλει αυτός κι ακόμη 4-5 παράγοντες από 300.000 ευρώ.

Ο Κούγιας μεταξύ άλλων είπε:

“Μιλάω με 4-5 παράγοντες του Άρη που δεν συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά . Αυτό που επιδιώκω είναι να βάλει ο καθένας μας με πρώτο εμένα από 300.000 ευρώ για να συγκεντρώσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό. Είναι σε καλό δρόμο αυτές οι επαφές και θα έχω κι άλλες τις επόμενες μέρες χωρίς να εξετάζω αν ο Άρης θα είναι στην δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία ο Άρης έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής και στην Λίγκα λόγω συγκεκριμένων ζητημάτων.

Ο Άρης αν τελικά προχωρήσει μαζί μου θα είναι αντίπαλος της ΕΠΟ και του συστήματος, αντίπαλος του Μαρινάκη. Ομάδες όπως ο Άρης με τόσο κόσμο μπορούν και πρέπει να είναι κόντρα στο σύστημα. Τις επόμενες μέρες νομίζω θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα δούμε αν θα μπορούμε να προσχωρήσουμε, αλλά σημειώνω ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και για την παραμονή στην Λίγκα”.