Τις… έφαγε ο Κούγιας!

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σύμφωνα με το «arcadia-sports.gr», ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε φραστικά στον νομικό του Αστέρα Τρίπολης Στέργιο Σουροβίκη, ο οποίος δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια!

Σήμερα ήταν η ημέρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο  μεγαλομέτοχος του Αστέρα κ. Καϋμενάκης στον κ. Κούγια για όσα, ο γνωστός δικηγόρος, έλεγε για τον εκ των ιδιοκτητών της αρκαδικής ΠΑΕ.

Όμως, όπως αναφέρεται στο «arcadia-sports.gr» η δίκη άρχισε με… επίθεση του Κούγια στον κ. Σουροβίκη, αλλά με διαφορετικό φινάλε! «Είσαι ένας τιποτένιος δικηγόρος που έρχεται να υπερασπιστεί τον Αστέρα. Σιχαμένε, θα σου γαμ@… το σπίτι. Έρχεσαι να υπερασπιστείς τα λαμόγια. Γλύφεις για πελατεία. Ντροπή σου». Σε εκείνο το σημείο κ. Κούγιας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του δικηγόρου των κιτρινομπλέ προκειμένου να τον χτυπήσει, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν το κατάφερε και υπέστη τις συνέπειες…

Αυτόπτες μάρτυρες διέκριναν τον κ. Κούγια να αποχωρεί τρέχοντας συνοδεία σωματοφυλάκων του προς την έξοδο των δικαστηρίων… Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε τον αποδοκίμασε έντονα και ζητωκραύγαζε για την ενέργεια του κ. Σουροβίκη ο οποίος… αποκατέστησε την τάξη!