«Είμαστε ποιοτική ομάδα»

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Ηρακλής μίλησε ο Άγγελος Χαντί για το όμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Καρδίτσα αλλά και το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Άγγελε, ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ηρακλή στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, που όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατός είναι στην έδρα του.

Ναι σίγουρα, ο Αστέρας είναι μία πολύ δυνατή και καλή ομάδα, το ξέρουμε όλοι αυτό, άλλωστε πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, όμως και εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, είμαστε ο Ηρακλής, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε στο γήπεδο και πάμε αποκλειστικά για τους 3 βαθμούς.

-Πώς προετοιμάστηκε η ομάδα για τις ανάγκες αυτού του αγώνα;

Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα, έχουμε σαφείς εντολές απ’ τον προπονητή για το τι πρέπει να κάνουμε. Όλοι οι παίκτες το έχουμε εμπεδώσει και θα δώσουμε το 100% για την κατάκτηση της νίκης και μόνο.

-Ποιά στοιχεία πρέπει να έχει ο Ηρακλής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να φύγει απ’ την Τρίπολη με θετικό αποτέλεσμα;

Αυτά που έχουμε και στα τελευταία παιχνίδια, ψυχή, πάθος και το πιο σημαντικό απ’ όλα, το γεγονός ότι είμαστε «ομάδα». Κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο, το βλέπουν όλοι.

-Τα θετικά και τα αρνητικά του Αστέρα; Πώς έχετε «σκιαγραφήσει» τον επόμενο αντίπαλό σας;

Ο Αστέρας είναι μία δεμένη ομάδα, έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, κυρίως μεσοεπιθετικά και πολύ έμπειρα παιδιά στα μετόπισθεν. Το ξέρουμε ότι δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση αυτό το παιχνίδι, αλλά κι εμείς είμαστε μία ποιοτική ομάδα και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

-Στον αγώνα Κυπέλλου με την Καρδίτσα έκανες μία πολύ πειστική εμφάνιση, που επιβραβεύτηκε και με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα.

Δόξα τω Θεώ, να έχω την υγεία μου για να βοηθάω την ομάδα όταν μου το ζητάει ο προπονητής μου. Εγώ μέσα απ’ τις προπονήσεις θα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να κάνω το παν για να πετύχει ο Ηρακλής τους στόχους του.