O Μίλτος, τα αδέρφια κι ο πλανητάρχης

* Ξαναγυρίζουμε σήμερα στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, μετά τη βόλτα στην επαρχία και πάμε στις ομάδες της πόλης μας.

* Στον Ηρακλή , η κατάσταση όλη εξαρτάται από την επιτυχία ή όχι, της ανόδου,πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια πλέον.

* Τον πρώτο χρόνο της θητείας του, ο μεγαλομέτοχος εν γνώσει πολλών άφησε κάποια πράγματα απλήρωτα, με σκoπό να τα πληρώσει από τα έσοδα της Super League.

* Το θέμα είναι ότι ο στόχος δεν επετεύχθη,ο προγραμματισμός της φετινής σαιζόν έγινε δυσβάσταχτος, κάποιοι «συνεργάτες» του κοιτούσαν τον εαυτό τους και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

* Η δωρεά των 125.000 ευρώ από «ανώνυμο» Ηρακληδέα με το κωδικό όνομα «Μίλτος» ήταν σταγόνα στον ωκεανό και η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

* Βέβαια οι πληροφορίες της στήλης λένε ότι ο «Μίλτος», του οποίου η οικονομική επιφάνεια είναι τεράστια και σε επίπεδο επιχειρήσεων κινείται μεταξύ Ναυπλίου – Άργους και Καλλίπολης Πέλλας σε μια άρτια οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση, Ηρακληδέας από τα γενοφάσκια του λόγω πατέρα, ο οποίος έτρεχε παντού με την αγαπημένη του ομάδα, έχει πάρει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

* Αν σκέφτεται να μπεί; Χμμμ…

* Το 2010 είχε εκφράσει την επιθυμία,τώρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

* Στον Άρη η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει και η επόμενη ημέρα δείχνει το λιγότερο ομιχλώδης,αφού δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του συλλόγου.

* Με το φύγε εσύ, έλα εσυ, και ο πρώην δικηγόρος του νυν ,να θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, άκρη δεν βγαίνει, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, που λέμε και στο χωριό μου.

* Βέβαια το παιχνίδι με τον βέβαιο, πλέον, υποβιβασμό της ομάδας τώρα αλλάζει, αφού τα χρέη είναι πολλά, τα έσοδα μηδαμινά και τα κοράκια έτοιμα.

* Μόνο κάτι αδέρφια, που μόνο δίνουν και ποτέ δεν πηραν, ενώ η συμφωνία ήταν και να παίρνουν, δεν φωνάζουν αφού αγαπούν την ομάδα.

* Ειδικά αφού χώρισαν με τον κυρ Βασίλη και ασχολείται μόνο ο ένας εκ των δυο που είναι βαμμένος κίτρινος, δεν πρόκειται να κάνει κακό στην ομάδα της καρδιάς του.

* Βρε μπας και…

* Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι λίγο συγκεχυμένη με διάφορες συμμαχίες που προσπαθούν να επιτευχθούν.

* Πρώην συμπράττουν με νυν και τούμπαλιν, με τι σκοπό δεν έχω καταλάβει ακριβώς αφού όλοι ΠΑΟΚ είναι, αλλά ΟΚ… Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

* Οι ευτραφείς κύριοι παίζουν σημαντικό ρόλο με τον νυν αρχηγό να γευματίζει με τον κολλητό του πρώην και ο πρώην κολλητός (με το νου του) να τα βρίσκει με το σιδηρούν παραπέτασμα, κινούμενος πίσω από την κουρτίνα βεβαίως βεβαίως.

* Σε όλα αυτά έχεις και τον Μεγάλο να έχει στην κατοχή του οικονομικά στοιχεία από όλες τις εφημερίδες της πόλης….

* Το αφεντικό τρελλάθηκε που έλεγε και ο Τάσουλης ο Μπουγάς ο Πλανητάρχης!

Μυστικός Πράκτωρ