Επίπληξη και…group therapy στη Μίκρα

Μία ημέρα μετά την ημίωρη κουβέντα του Γκιγιέρμο Όγιος με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καρδίτσας και εκπρόσωποι της επιτροπής σωτηρίας αποφάσισαν σήμερα (24/3) να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια εξήγηση για την τόσο κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά και την ήττα από την Αναγέννηση.

“Η εμφάνιση ήταν επιεικώς απαράδεκτη και πρέπει να αλλάξετε πρόσωπο άμεσα, διότι θα έχουμε πρόβλημα. Στο παρελθόν, έχετε δείξει πως υπάρχουν δυνατότητες, φροντίστε το Σάββατο να τελειώνουμε με το θέμα της συμμετοχής στα πλέι-οφ και σεβαστείτε τον κόσμο που σας ακολουθεί παντού. Φοράτε τη φανέλα μιας τεράστιας ομάδας και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό” ήταν μερικά από όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της κουβέντας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε και ο Γκιγιέρμο Όγιος που επανέλαβε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ αμέσως μετά και οι παίκτες σε ένα άτυπο…group therapy συζήτησαν μεταξύ τους σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης, αλλά και να συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα αλλάξουν την κακή εικόνα των δύο τελευταίων παιχνιδιών.