Συμπλοκές στην Κοζάνη!

Σε πεδίο μάχης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kozanimedia, μετατράπηκε λίγο μετά τις 3 το πρωί η οδός Μακεδονομάχων, στο κέντρο της Κοζάνης, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με εκείνους του Άρη!Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, οπαδοί του ΠΑΟΚ (περίπου 10-15 άτομα) περίμεναν εκείνους του Άρη, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Συνδέσμου τους, στην Κοζάνη, για να γιορτάσουν, όπως λένε, τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας τους.

Περίπου, λοιπόν, στις 3 π.μ. και όταν οι οπαδοί του Άρη αποχωρούσαν, δέχθηκαν την επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η οδός Μακεδονομάχων να μετατραπεί, πραγματικά, σε….πεδίο μάχης! Μπουκάλια, τελάρα, ακόμη και…τασάκια εκσφενδονίστηκαν εκατέρωθεν,μέχρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να φτάσουν προς τα παλιά ΚΤΕΛ. Ευτυχώς,πάντως, δεν τραυματίστηκε κανείς!

Μέσα σε λίγα λεπτά περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, η παρέμβαση της οποίας είχε ως αποτέλεσμα να λήξει το επεισόδιο, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως καθ” όλη τη διάρκεια της βραδιάς περιπολικά και άντρες της Ασφάλειας βρίσκονται σε επιφυλακή.

ΠΗΓΗ: kozanimedia