By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σοκ με Γλύκο, ως έξι εβδομάδες εκτός!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ με Γλύκο, ως έξι εβδομάδες εκτός!

Τhessports
Last updated: 12/12/2015 14:55
Τhessports
Share
SHARE

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος. Κι αυτό διότι ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι και για έξι εβδομάδες!

Αντίθετα λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση με τους Χαρίση και Βίτορ, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου (12.12) που ήταν υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και σε καθεστώς πίεσης. Ο Χάρης Χαρίσης προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά με την ομάδα και σύντομα θα είναι έτοιμος να μπει και πάλι στις επιλογές του Ίγκορ Τούντορ.

Κοντά την επιστροφή του είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος επίσης γυμνάζεται με του υπόλοιπους συμπαίκτες του, έστω και πιο συντηρητικά λόγω του προβλήματος στο ισχιακό νεύρο.  Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης από τους συνεχόμενους αγώνες προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι Εγιάλ Γκολάσα, Στέλιος Κίτσιου, Ρικάρντο Κόστα συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Τέλος, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος έδειξε πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέστη εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί ορθό μηριαίο κι αναμένεται ν’ απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 5-6 εβδομάδες.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΓλύκοςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ηρακλής-Πανθρακικός, οι ενδεκάδες…
Next Article «Ναι, με απείλησαν να πω για τον Μαρινάκη»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US