Τέλος ο γιατρός, για ένα… κασκόλ

Παρελθόν αποτελεί από την Λάρισα ο γιατρός της ομάδας, ο οποίος έκανε το λάθος να εμφανιστεί στο Καραϊσκακη, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, φορώντας ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Προφανώς είναι απαράδεκτο να συμμετέχει στην ποδοσφαιρική… βιομηχανία ένας επιστήμονας που δεν είναι οπαδός της ομάδας, σε αντίθεση με τους υποτιθέμενους τραυματιοφορείς, που μπορεί να μην είναι τραυματιοφορείς, αλλά είναι… ΑΕΛ.

Μετά την αγανάκτηση, λοιπόν, που εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, για την ενέργεια του γιατρού της ομάδας, Δημήτρη Καραμπάτσα, ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του από την Λάρισα, η οποία έγινε δεκτή από την ΠΑΕ, με τον Κούγια να βγάζει την ακόλουθη δήλωση :

Η προσωπική δήλωση Κούγια

Τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και των ποδοσφαιριστών και προπονητών μας, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες, αλλά και την απεριόριστη εκτίμηση μου στον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο κ. Δημήτριο Καραμπάτσα για τα όσα προσέφερε σε αυτό το μικρό δυστυχώς διάστημα στην ομάδα μας.

Η πράξη της παραιτήσεώς του αποδεικνύει ότι είναι αντάξιος αυτής της εκτίμησης όλων μας.

Δυστυχώς η ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδος, αλλά και η φιλοσοφία μας να πετύχουμε στη Λάρισα να είναι μόνο ΑΕΛ όλοι, από το βρέφος που γεννιέται, μέχρι τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο, αλλά και η περηφάνια των οπαδών μας, το Πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα Ελλάδος, με αναγκάζουν να κάνω δεκτή την παραίτηση του κ. Καραμπάτσα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα, όσον αφορά την προσωπική μας σχέση και είναι και θα είναι φίλος μας.

Προσωπικά, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα είναι πάντοτε μέρος της ζωής μου στη Λάρισα.