Κάκος τώρα και προπονητής!

Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αν και για να δούμε στην πράξη τον Τάσο Κάκο στους πάγκους των ελληνικών γηπέδων, πρέπει να περάσει αρκετός καιρός. Ο διεθνής ρέφερι μπορεί να σφυρίξει ως τις 31/12/2015, αλλά σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με το χώρο της προπονητικής!

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Thessports και μεταφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα Goalnews ο Κερκυραίος ρέφερι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το καλοκαίρι από την ενεργό δράση και να πιάσει δουλειά ως προπονητής ποδοσφαίρου.

Η εμφάνισή τον περασμένο Νοέμβριο στη σχολή για το δίπλωμα UEFA C -που διοργάνωσε η ΕΠΟ στα Γιάννενα- δεν είχε μόνο εγκυκλοπαιδικό σκοπό. Ο 44χρονος ρέφερι στη σχολή ήταν από τους κορυφαίους στην πρακτική, αλλά λόγω διαιτητικών υποχρεώσεων άφησε μία εκκρεμότητα με τη θεωρία. Εχει λάβει ωστόσο πιστοποίηση και προτίθεται να συνεχίσει την επιμόρφωση και μέσω των επόμενων διπλωμάτων. 

Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Κάκος ξεκίνησε την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε ως μέσος σε ΑΟ Κέρκυρας και Όλυμπο πριν τον κερδίσει ο χώρος της διαιτησίας, όπου μετράει πάνω από 10 χρόνια ενεργής παρουσίας.