Ο Άρης στα «Ευχοστολίδια» (vid)

Επτά παίκτες του Άρη και ο τιμ μάνατζερ, Βασίλης Βουρτζούμης, βρέθηκαν στο «Mediterranean Cosmos», για το κοινωνικό πρόγραμμα «Ευχοστολίδια», που πραγματοποιείται με την συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Συγκεκριμένα οι Μoύρτος, Πελακάνος, Σίμτσακ, Κόουεν, Γουότερς, Ξανθόπουλος και Ζάρας, μοίρασαν χαμόγελα, πολλή αγάπη αλλά και δώρα σε μικρά παιδιά.

Πρόκειται για ευχές 3.000 παιδιών της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τις οποίες έχουν αποτυπώσει μέσα από τις ζωγραφιές τους. Όποιος συμμετέχει στην όλη διαδικασία επιλέγει μια ζωγραφιά και έχει περιθώριο μέχρι τις 5 Ιανουαρίου να παραδώσει το δώρο που έχει ευχηθεί να λάβει το συγκεκριμένο παιδάκι.

Οι παίκτες του Άρη, ωστόσο, δεν ήθελαν να περιμένουν… Έσπευσαν άμεσα για τις σχετικές αγορές και παρέδωσαν τα δώρα στους υπεύθυνους του προγράμματος συνοδευόμενα από ιδιόχειρες κάρτες με τις καλύτερες ευχές!

«Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες», δήλωσε ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος. «Θέλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να βοηθάμε, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, όχι μόνο τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου», είπε ο Γ. Χαλβατζάκης.

Από την πλευρά του ο Τζέικ Κόεν τόνισε: «Ο Άρης έχει μπει εδώ και καιρό στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Χαιρόμαστε να είμαστε κοντά στα παιδιά. Τους προσφέρουμε λίγη χαρά και μέσα από αυτή την διαδικασία χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι».

https://www.youtube.com/watch?v=sDEheSRlA4E&feature=youtu.be