«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…»

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαμαρά, ο Άρης δεν άξιζε σήμερα να χάσει στη Δράμα, τονίζοντας παράλληλα πως η ήττα δε σημαίνει κάτι.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Γνωρίζαμε ότι θα έρθουμε σε μία δύσκολη έδρα. Το ξεκίνημα μας, ήταν νωθρό, στη συνέχεια όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στην συνέχεια είχαμε πάλι την υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε από την Δόξα, σε μία αντεπίθεση όμως δεχθήκαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα συνεχίσαμε το ίδιο, αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε. Ετσι, χάσαμε το παιχνίδι».

Για το ότι ο Άρης πάλι έχασε από τη Δόξα: «Τι να σας πω… Οταν κάτι γίνεται παραπάνω από δύο φορές, παύει να είναι σύμπτωση. Δύσκολα υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Κάθε ματς, εξαρτάται από τα δικά σου πόδια. Ετσι έγινε και σήμερα. Από τα δικά μας πόδια, χάσαμε το ματς».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Δεν είναι δίκαιο. Η ισοπαλία, θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και από την άλλη δεν κινδυνεύσαμε, παρά μόνο στην φάση του γκολ. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αλλες φορές δίκαιο και άλλες άδικο».

Για κάτι που είχε πει στην αρχή της χρονιάς ότι ο Άρης θα βγει κατηγορία με διαφορά 15 ή 25 βαθμών : «Δεν το είχα πει έτσι ακριβώς. Είχα δεχθεί μία ερώτηση από ένα δημοσιογράφο και ακούστηκε έτσι προς τα έξω. Σίγουρα οι παίκτες που ήρθαν, ήταν πολύ καλύτεροι και με ποιότητα. Πίστευα ότι από την αρχή θα είμαστε το μεγάλο φαβορί. Οι 15 ή 25 βαθμοί, είναι κάτι σχετικό. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά ειπώθηκε από έναν δημοσιογράφο και πάνω στην συζήτηση, το έβγαλε έτσι».

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειάζεται να σκύψουμε τα κεφάλια. Το ποδόσφαιρο και η ζωή συνεχίζεται. Εχουμε ακόμη ένα ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, για να κάνουμε καλές γιορτές και να είμαστε έτοιμοι για τον 2ο γύρο».