Η τελευταία ζαριά του Παπαδόπουλου

Λίγες μέρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι με την Ζάκυνθο, στο οποίο ο Ηρακλής θέλει μόνο τη νίκη για να μπει σίγουρα στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος επανήλθε κι αποφάσισε να το πάρει πάνω του.

Ουσιαστικά, αποφάσισε να παίξει την τελευταία ζαριά του, ελπίζοντας ότι με τις κινήσεις που έκανε, ο Ηρακλής θα διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, έτσι ώστε να σωθεί η παρτίδα, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος. Σε διαφορετική περίπτωση στον Ηρακλή, δεν θέλει να σκέφτεται τι θα ακολουθήσει…

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, εμφανίστηκε χθες, για την ακρίβεια, και σε συνάντηση που είχε με την περίφημη διοικούσα επιτροπή (που είναι άτυπη και δεν έχει νομική υπόσταση), ενημέρωσε τα μέλη της ότι διαπίστωσε πως «με τον Όγιος η ομάδα δεν τραβάει, θα είναι καλύτερο να τον αλλάξουμε, και να πάρουμε τον Τεννέ, που έχει ανεβάσει ομάδες και ξέρει απ΄ αυτές τις καταστάσεις».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που υπάρχουν, ψηφοφορία με τη στενή έννοια του όρου δεν έγινε, απλά με την πρόταση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως δεν διαφωνούσαν οι Δόβελος, Πετρίδης, Ιωακειμίδης και Νίκου, ενώ απ΄ ότι φάνηκε, διαφωνούσε ο Υψηλάντης, όπως και ο Χαίτογλου, ο οποίος ναι μεν δεν είναι μέλος της επιτροπής, αλλά δεν είναι μια προσωπικότητα, που αγνοείται.

Μάλιστα, σ΄ αυτή τη συζήτηση, ο Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι «τρέχει μια υπόθεση για να μπει κάποιος να βάλει χρήματα στον Ηρακλή».

Σήμερα, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή έκανε πράξη, αυτά που είπε χθες. Απέλυσε τον Γκιγιέρμο Όγιος και αύριο έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον Ηρακλή (είναι συμφωνημένος) ο Μπάμπης Τεννές.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε, ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητά ο Παπαδόπουλος για να βάλει χρήματα στον Ηρακλή, είναι ο Γιώργος Γαλανός, που πριν από μια τριετία είχε εμπλακεί στην ομάδα μπάσκετ.

Ανακοινώσεις επ΄ αυτού του θέματος, αναμένεται να γίνουν αύριο Τρίτη, στις 7μμ, στην συνέντευξη τύπου που προανήγγειλε η ΠΑΕ.