Τσάπας: «Γιορτή για εμάς, ακόμη κι αν χάσουμε»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου Βαγγέλης Τσάπας και αναφέρθηκε στον αποψινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, όμως, επειδή πολλά λέγονται και γράφονται να τονίσω πως θα υπάρχει μια κόσμια και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Άλλωστε είμαστε μια οικογενειακή ομάδα, όχι επιπέδου ΠΑΟΚ. Μας παρακολουθούν οικογένειες και φίλοι του μπάσκετ. Είναι δύσκολο να φύγουμε στενοχωρημένοι από το γήπεδο. Ακόμη κι αν χάσουμε θα είναι μια γιορτή για εμάς».

Για τις προσδοκίες του Φάρου από το αποψινό ματς: «Είμαστε μια ομάδα που πήρε πριν λίγους μήνες το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν μπορούμε να είμαστε αυθάδεις απέναντι στην ιστορία μεγάλων ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ. Θα τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, όμως, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όλοι, άλλωστε, όταν αγωνίζονται το κάνουν με σκοπό τη νίκη. Και ο ΠΑΟΚ το ίδιο έκανε απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερες από αυτόν. Ακόμη κι αν χάσουμε, όμως, θα είναι με το κεφάλι ψηλά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί και από πλευράς ρόστερ και από πλευράς μομέντουμ. Όταν κληρωθήκαμε ήταν διαφορετική ομάδα. Με την προσθήκη του Σχορτσανίτη είναι κάτι άλλο. Ο Σοφοκλής είναι παίκτης επιπέδου Top 16 Ευρωλίγκας».