Ντουρμάζ: «Απέδειξα πως έγινε λάθος»

Συνέντευξη στην πατρίδα του έδωσε ο Τζίμι Ντουρμαζ, με τον άσο του Ολυμπιακού να αναφέρεται στη σεζόν που πραγματοποιεί στους ερυθρόλευκους, στον αποκλεισμό του από τη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ και στο πείσμα του να αποδείξει ότι αυτή ήταν μια λάθος απόφαση.
Ο Ντουρμάζ μίλησε:
 
Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα: 
«Στην πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα έπαθα ζημιά από τον τότε τεχνικό υπό την έννοια πως δεν είχα καμία αυτοπεποίθηση και τόνωση από μέρους του την περίοδο που ήμουν υγιής και μπορούσα να παίξω. Πραγματικά τον περσινό Γενάρη ήθελα να φύγω. Όμως τώρα με έναν νέο προπονητή απέκτησα μεγάλη πίστη στις δυνάμεις μου, πηγαίνω καλά και ειλικρινά απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα του Ολυμπιακού».
Για το αποκλεισμό του από την λίστα του Champions League: 
«Τώρα το σκέφτομαι πιο καλά και πιο σωστά και ειλικρινά κέρδισα τελικά από αυτό. Έχω την εξήγηση γι’ αυτό. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να το αλλάξεις θα πρέπει να προχωράς. Τώρα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται φέτος να παίξω στο Champions League. Αλήθεια εν τέλει με βοήθησε όλο αυτό. Κατάλαβα το πόσο άσχημα και σκληρά μπορεί να σου φερθεί το ποδόσφαιρο και αυτό με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά και να προοδεύσω. Μου έδωσε παραπάνω κίνητρο και με έκανε να βγάλω έκρηξη και ταχύτητα στο γήπεδο. Τους είπα πως θα κάνω τα πάντα για τους δείξω πως δεν έπραξαν σωστά και το έκανα».
Για το αν σκοπεύει να φύγει τον Ιανουάριο: 
«Αυτήν την στιγμή θέλω να μείνω. Θέλω να πω ότι είμαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Έχω την ευκαιρία να παίξω στο Europa League. Η Ελλάδα είναι μία τρομερή και κοινωνική χώρα. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να πάω πολύ καλά στο Europa League. Επίσης δεν θέλω να ρισκάρω κάτι ενόψει του Euro διότι υπάρχει και η Εθνική. Θέλω να επικεντρωθώ στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και το καλοκαίρι θα δούμε το τι θα γίνει. Ξέρω όμως πως και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες».
Για την συμμετοχή της Σουηδίας στα τελικά του Euro: 
«Παίζω στην κορυφαία ελληνική ομάδα, έχω παίξει στο Champions League και στο Europa, στα προκριματικά του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το μόνο που μου λείπει είναι η συμμετοχή στο Euro και θα είναι κάτι φοβερό»