Χαμός στον Ηρακλή – Στροφή στον Όγιος!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Ηρακλή. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για οριστικό διαζύγιο με τον Γκιγιέρμο Όγιος και συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ, τώρα υπάρχει στροφή 180ο με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο, να προσπαθεί να μεταπείσει τον Γκιγιέρμο Όγιος, ενώ η υπόθεση Τεννέ τελειώνει με αρνητική εξέλιξη.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται καθ΄οδόν για το ξενοδοχείο που διαμένει ο Αργεντινός τεχνικός σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αν και είναι δεδομένο ότι ο τελευταίος είναι απογοητευμένος κυρίως από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς ουδείς από την διοίκηση βρέθηκε χθες (25/3) να τον ενημερώσει για την απομάκρυνσή του. Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος, αναμένεται να ζητήσει συγνώμη από τον Όγιος για την συμπεριφορά του, ενώ θα τονίσει ότι παρασύρθηκε από αυτούς που τον συμβούλεψαν, ενώ δεν περίμενε αυτή την αρνητική στάση του κόσμου για την πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ.

Οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή είναι ραγδαίες,  την ίδια ώρα από την Ημίθεος Συμμετοχική έχει παραιτηθεί ο Χρήστος Νίκου, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη Τύπου αναβάλλεται επ’ αόριστον.