By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μεταγραφές με… επιτροπή
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές με… επιτροπή

Τhessports
Last updated: 02/01/2016 00:40
Τhessports
Share
SHARE

Η υπόθεση του Γκαλίτσιου, η μεταγραφή του οποίου στον ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σε ναυάγιο, ήταν απλά η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων! Με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και με την διαδικασία που επιλέχτηκε για να γίνουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, ένας… Θεός ξέρει πως και πότε θα κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Με απόφαση της ιδιοκτησίας, ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί μια άτυπη τετραμελής επιτροπή, που θα κάνει τις μεταγραφές και θα πάρει όλες τις σχετικές αποφάσεις.

Το μοντέλο του καλοκαιριού, με τον Άρνεσεν να έχει το κουμάντο, είναι παρελθόν και ο Δανός δεν έχει πια τη δυνατότητα να αποφασίζει μόνος του. Συμμετέχει στις αποφάσεις, αλλά πλέον δεν είναι αυτός που αποφασίζει κι αυτό φάνηκε στην υπόθεση του Γκαλίτσιου, τον οποίο δεν κατάφερε να περάσει.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, θα συμμετέχουν οι Άρνεσεν, Βεζυρτζής, Τούντορ και Αγγελίδης. Οι αποφάσεις θα είναι συλλογικές.

Ο Τούντορ είναι αυτός που κάνει τις εισηγήσεις σχετικά τα κενά και τις ανάγκες της ομάδας, ο Άρνεσεν κάνει έρευνα αγοράς, αυτό μπορεί να το κάνει κι ο Βεζυρτζής, ο οποίος δέχεται τις εισηγήσεις του Άρνεσεν, ενώ λόγο σε όλα αυτά έχει και ο Αγγελίδης, ως πρόεδρος της ΠΑΕ. Και στο τέλος, όλα καταλήγουν στον Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί ένα τέτοιο σχήμα και μια τέτοια διαδικασία να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα; Αυτό θα το κρίνει το ίδιο το… αποτέλεσμα και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, που φαίνεται να έχει προκρίνει αυτή τη διαδικασία.

Στην υπόθεση του Γκαλίτσιου, φάνηκε πως αυτή η διαδικασία “χωλαίνει” και πως οι συμμετέχοντες στην λήψη των αποφάσεων για τις μεταγραφές, είναι λίγο δύσκολο προς το παρόν, να συγχρονιστούν και να συντονιστούν.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η έλευση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα, για να δει και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα και στο περιθώριο αυτού του αγώνα είναι βέβαιο ότι ο Σαββίδης θα χρειαστεί να δώσει και πάλι κατευθύνσεις και να οριοθετήσει τις αρμοδιότητες του καθενός…

Πηγή : Livesport

Σχετικά άρθρα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Παράθυρο» για Ζλάταν
Next Article Καβάλα: Δύο ανήλικες πήγαν για κάλαντα και βρέθηκαν με χειροπέδες

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Follow US