ΣΦ ΠΑΟΚ Ντίσελντοφ: «Ξυπνήστε ή σας ξυπνάμε»

Αιχμηρή ανακοίνωση με πολλούς χαρακτηρισμούς κατά των παικτών του ΠΑΟΚ εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων της ομάδας με έδρα το Ντίσελντοφλ της Γερμανίας μετά την ήττα από την Καλλονή.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται πως όποιος δεν μπορεί να «βγάλει την Ιερή φανέλα».

Αναλυτικά:

“Αξιολάτρευτα και ακριβοπληρωμένα παλικάρια μας, παίκτες του Πανθεσσαλονίκιου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών. Μάλλον δεν καταλάβατε σε πια ομάδα παίζετε.

Έχετε καταφέρει να μας χλευάζουν και να μας λοιδορούν άπαντες στο πανελλήνιο. Όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα αυτή έχει μεγάλη και ξεχωριστή ιστορία. Αν δεν μπορείτε βγάλτε την Ιερή φανέλα της και αφήστε κάποιους άλλους να το κάνουν.

Αυτό που βλέπουμε από εσάς στα τελευταία παιχνίδια το μπορούμε και μόνοι μας, διότι είναι πολύ εύκολο να πας και να γίνεσαι ξεφτίλα σε κάθε επαρχιακό χωράφι. Όσον αφορά τους γηγενείς και αυτόχθονες παικταράδες μας, ξυπνήστε γιατί θα το αναλάβουμε εμείς και τέτοιο ξύπνημα δεν θα σας αρέσει.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ. Φέτος ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια του, λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ αν αυτό είναι αλήθεια, αν γνωρίζετε την ιστορία αποδείξετε το. “Η Νεκροί Η Νικητές» αυτό ήταν το σύνθημα τον προγόνων μας τότε στην ανταλλαγή.

Αυτό που θα γράψουμε μην το ξεχάσετε ποτέ, την φανέλα που εσείς με μεγάλη άνεση ξεφτιλίζετε την έφεραν από το μακρινό Πέρα της Κωνσταντινούπολης οι παππούδες μας και όλοι εμείς οι απόγονοι τους έχουμε την Ιερή υποχρέωση να την προστατεύσουμε και να την αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές δίχως να έχει χάσει ίχνος από την λάμψη της.

Εμείς οι άρρωστοι μαχητές της κερκίδας έχουμε δώσει όρκο τιμής και θα το κάνουμε αν δεν βοηθήσετε θα αναγκαστούμε να το κάνουμε μόνοι μας και πάλι, δεν θα σας αρέσει.

Μεγαλομέτοχε πάρε σκούπα! Klaus βάλε το ξυπνητήρι να τους ξυπνήσει!

Σουκρού Σαράτζογλου… έτσι πολεμάνε τα παλικάρια!»