«Ντρεπόμαστε…»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου. Αντ’ αυτού μίλησε ο συνεργάτης του Νίκος Γιάγκου, ο οποίος είπε ότι ο προπονητής του Άρη δεν αισθάνεται καλά. Βέβαια το γεγονός δεν σχολιάστηκε καθόλου θετικά, καθώς θα έπρεπε να βρεθεί στην συνέντευξη Τύπου και να δώσει κι εκείνος το στίγμα του για όλα όσα έγιναν επί θητείας του.

Ο Γιάγκου πάντως λακωνικά δήλωσε: «Βρίσκομαι υποχρεωτικά εδώ. Αγωνιστικά ήμασταν απαράδεκτοι. Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κόσμο. Όσο περήφανοι νιώσαμε χθες, άλλο τόσο ντρεπόμαστε σήμερα. Ντρέπομαι ακόμη και να ζητήσω συγνώμη. Λυπάμαι πολύ».

Από την πλευρά του ο Ουζουνίδης δήλωσε:
«Για μας ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Επρεπε να κερδίσουμε. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την άσχημη ψυχολογία του αντιπάλου. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε τα γκολ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Το παιχνίδι ίσως είχε άλλη διακύμανση αν έβαζε το γκολ ο Αρης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στο β’ μέρος Δεν ήμασταν καλοί, δεν κρατήσαμε την μπάλα. Αυτό που θέλαμε ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Καταλήγοντας ο Ουζουνίδης έκανε ένα σχόλιο για τον Άρη: «Εχω έρθει πολλές φορές σε αυτό το γήπεδο και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Σίγουρα αυτή η εικόνα δεν είναι η καλύτερη για το ποδόσφαιρο. Εχουμε συνηθίσει ένα Χαριλάου, γεμάτο με κόσμο και παλμό. Είναι μία στενάχωρη κατάσταση. Ακόμη και για μας που δεν είμαστε Αρειανοί. Εύχομαι στον Αρη να βγει από το αδιέξοδο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει όσο πιο γρήγορα γίνεται».