Δηλώσεις που θα συζητηθούν:γιατί ζήτησε σεβασμό ο Βασιλειάδης(videos)

Σεβασμό από όλους προς την οικογένειά του ζήτησε ο Κώστας Βασιλειάδης, μιλώντας σχεδόν βουρκωμένος και με χαμηλωμένο το κεφάλι μπροστά στην κάμερα του thessports.gr μετά το ματς απέναντι στην Καβάλα.

Την αντίδρασή του προκάλεσαν υβριστικά μηνύματα που δέχεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φόρουμ οπαδών μετά την ήττα του Δικέφαλου από τον Φάρο. Οι ύβρεις απευθύνονται και στην αγαπημένη μητέρα του!!!

Επιεικώς απαράδεκτη κρίνεται η αντίδραση των υβριστών και πέρα από κάθε λογική η αναφορά με τον χειρότερο τρόπο σε αγαπημένα πρόσωπα του αθλητή.

Η απάντησή του μπροστά στην κάμερα για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κερατσίνι θα προκαλέσει σχόλια, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως ζητάει σεβασμό «όσο θα είμαι εδώ».

Ο Bασιλειάδης αναφέρθηκε ακόμη:

Στο ρεκόρ με 315 τρίποντα στον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να φέρουμε παίκτες ικανούς να δημιουργούν νέα ρεκόρ και να βελτιώνουν την ομάδα».

Στον Μπάνε Πρέλεβιτς ως προπονητή και πρόεδρο: «Με έμαθε να μην φοβάμαι.

Ως πρόεδρος είναι από τους καλύτερους, γιατί ξέρει ακριβώς τι θέλει για την ομάδα. Ότι έχει πει το κρατάει, στοιχείο πολύ σημαντικό. Δεν έχει αλλάξει από τότε που τον είχα προπονητή.

Εύχομαι όταν μηδενιστούν τα χρέη να έρθει κάποιος να τον βοηθήσει, γιατί έχει δώσει τόσα στην ομάδα και δεν έχει πάρει τίποτα».

Στην αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κερδίζει παιχνίδια χωρίς τον Σοφοκλή κι εμένα».

Στην εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα: «Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τρόπο να γυρίσουμε σωστά την μπάλα.

Απέναντι στη Λιμόζ αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά».

Στην εμφάνιση του Θωμά Κώττα: «Προσπαθώ να τον βοηθήσω κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, με στόχο να μπαίνει στο ματς χωρίς να φοβάται, να είναι σίγουρος γι αυτά που κάνει και να μην θεωρεί ότι είναι ο μικρός που θα παίξει ένα λεπτό».